Uvjerite se u našu učinkovitost, brzinu, točnost i kvalitetu. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja i informacije.

0
0
Bullseye

"...LIFT BR 1 XL je svojim radom dokazao, a nama suvlasnicima otvorio nove vidike u kvaliteti, ljepoti te ugodnoj i sigurnoj vožnji"

Ovom prilikom zahvaljujem kompletnom djelatnom timu tvrtke LIFT BR 1 XL koji se je svojim radom dokazao a nama suvlasnicima otvorio nove vidike u kvaliteti, ljepoti te ugodnoj i sigurnoj vožnji.

Branimir DebeljačkiPredstavnik suvlasnika

Bullseye

"...ugradili najnoviju tehnologiju koja se pokazala veoma učinkovitom, štedeći pri tom električnu energiju"

Zahvaljujući poslovnosti i kvaliteti, prošle godine smo napravili generalni popravak sva četiri lifta i ugradili najnoviju tehnologiju koja se pokazala veoma učinkovitom, štedeći pri tom električnu energiju i stabilnost i ugodu prilikom eksploatacije istih.

Zadovoljni korisnik

Bullseye

"...kvaliteta, dinamičnost i razumijevanje...kvaliteta je koja krasi djelatnike Lift br. 1 XL"

Povjerljivost, kvaliteta, dinamičnost i razumijevanje za nastali problem, kvaliteta je koja krasi djelatnike Lift br. 1 XL.

Zadovoljni korisnik

Bullseye

"...u potpunosti zadovoljan sa redovnim servisom i izvanrednim popravcima"

Ja sam Branimir Debeljački predstavnik suvlasnika stambene zgrade Ivekovićeva 17-19. Zgradu sam preuzeo na upravljanje 2016. godine. Od tog trenutka izabrao sam novog upravitelja kompletnu logistiku za održavanje zgrade. Za održavanje i popravak liftova izabrana je tvrtka Lift broj 1 XL. Do današnjeg dana, moram naglasiti da sam u potpunosti zadovoljan sa redovnim servisom i izvanrednim popravcima koji su činjeni i u 23 sata i 45 minuta kad je bilo potrebno.

BranimirPredstavnik

Kontaktirajte nas

Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja